Onze mondhygiënisten

Antoinette Keurhorst- Wiskerke
Antoinette studeerde in 2007 af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens en na de opleiding heeft zij ervaring opgedaan bij verschillende tandheelkundige praktijken, een parodontoloog, orthodontistenpraktijk en bij een implantoloog. 1 dag in de maand werkt Antoinette als mondhygiënist in diverse verpleeghuizen.
Antoinette werkt op maandag, donderdag en vrijdag.

Tina Kakebeeke
Tina studeerde in 2007 af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens en na de opleiding heeft zij ervaring opgedaan in diverse tandheelkundige praktijken, vrije vestigingen en bij een parodontoloog. 1 dag in de maand werkt Tina als mondhygiënist in diverse verpleeghuizen.
Tina werkt op  dinsdag, woensdag en vrijdag.

Stefanie Huizinga- Dam
Stefanie is afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2007. Na haar studie heeft ze werkervaring opgedaan in diverse tandartspraktijken, vrij vestigingen en in de parodontologie.
Naast dat ze in de vrijgevestigde praktijk werkzaam is, is ze ook werkzaam in het CBT (Centrum Bijzondere Tandheelkunde) in Tilburg waar zij gespecialiseerd is in de omgang en behandeling van extreem angstige kinderen en volwassenen, kinderen met gedragsproblemen, kinderen en volwassen met een verstandelijke en/of motorische beperking, medisch gecompromitteerde kinderen en volwassenen.
Stefanie werkt  op maandag.

Angela Witte
Angela is in 2016 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.  Ze is sinds juli 2016 werkzaam bij de Bloesem als zelfstandige mondhygiënist. Daarnaast werkt ze bij praktijk Suikerpoort in Middelburg en bij praktijk Kerk in Sas van Gent. Ze houdt van afwisseling in haar vakgebied en daarom liggen haar interesses bij het behandelen van jong tot oud.
Angela werkt op dinsdag.

Pascale Vale
Pascale werkt op woensdag.