Ervaren mondhygiënisten in Kapelle

De Bevelander, 26 juni 2009

Nieuwe praktijk De Bloesem

KAPELLE – Tegenover de Golff-supermarkt in Kapelle is sinds 12 januari de mondhygiënistepraktijk De Bloesem van Antoinette Keurhorst-Wiskerke en Tina Kakebeeke gevestigd.

Van onze redactie
Antoinette Keurhorst-Wiskerke en Tina Kakebeeke deden samen de studie mondzorgkunde in Nijmegen. Tijdens en na de studie hadden ze al de droom ooit een eigen praktijk te beginnen. €œWe hebben echter bewust gekozen om eerst een paar jaar werkervaring op te doen en de verschillende kanten van de mondzorg beter te leren kennen€, zeggen ze. Daarom hebben we tijdens en na onze studie gewerkt bij verschillende tandartsenpraktijken, een parodontologiepraktijk, een praktijk voor implantologie en een orthodontistenpraktijk. Die extra kennis komt nu goed van pas.

In hun nieuwe praktijk willen Keurhorst-Wiskerke en Kakebeeke net dat stukje extra zorg aan de mond geven. €œEr wordt terecht gezegd dat er meer tanden en kiezen verloren gaan aan tandvleesontsteking dan aan tandbederf. Daarnaast kunnen tandvlees- en kaakbotontstekingen in verband staan met andere aandoeningen in het lichaam€, schetsen ze het belang van goede mondverzorging. Leeft u gezond? Denk dan ook aan de hygiëne van uw mond!

De behandelingen in de praktijk gaan volgens afspraak. Deze afspraken kunnen zowel zonder als met verwijzing van uw tandarts worden gemaakt. Goede mondhygiËne begint met een persoonlijk advies van de mondhygiëniste! Voor informatie of een afspraak kunt u de twee altijd bellen.